Atestate Gastronomie

12 €

Francezii sunt foarte mari gurmanzi si mari curiosi sa guste din bucatele altor popoare. Bucataria franceza cuprinde un numar foarte mare de retete culinare in comparatie cu bucatariile altor popoare, dar o parte din acestea sunt insusite ca specialitati culinare in intreaga lume. Bucataria de zi cu... [citește tot materialul]

54 pagini docx Cuprins Bibliografie
13 €

Omenirea, la începutul secolului XXI este constrânsă în găsirea de soluții la una din marile probleme cu care se confruntă și anume alimentația.Asigurarea hranei reprezintă o prioritate cu largi implicații economice, sociale și culturale, drept pentru care și modul de desfășurare al a... [citește tot materialul]

38 pagini docx Cuprins Bibliografie
7 €

Pregătirea sanitară a lucrătorilor din alimentaţia publică este o condiţie esenţială pentru asigurarea unei înalte calităţi igienice a produselor alimentare.Cunoaşterea regulilor de igienă personală şi la locul de muncă de către toţi lucrătorii din sectorul alimentar este obligato... [citește tot materialul]

25 pagini docx Cuprins Bibliografie
6 €

Mi-am ales ca temă ,, Tehnica servirii preparatelor din peşte” deoarece consider că preparatele din peşte sunt foarte apreciate, au o durată de preparare redusă, se digeră uşor și poate fi folosită ca materie primă la multiple preparate: gustări, preparate lichide, antreuri.Preparatele... [citește tot materialul]

29 pagini doc Bibliografie
12 €

Oltenia sau Țara Românească Mică este regiunea care ocupă sud-vestul României, fiind delimitată de Carpați, Dunăre și Olt. Cuprinde teritoriile județelor Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea și Teleorman. În antichitate, zona era locuită de triburile geto-dace, făcând parte din regat... [citește tot materialul]

61 pagini pptx docx Cuprins Bibliografie
10 €

În restaurantele românești și unitățile similare întreaga producție și distribuție de mâncare și băuturi, respectiv pregătirea preparatelor culinare și a produselor de patiserie-cofetărie, aprovizionarea cu mărfuri, consumul produselor pe loc sau înafara unităților, cât și crea... [citește tot materialul]

49 pagini docx Cuprins
7 €

Preparatele  din carne  (fripturile)  sunt apreciate  de  publicul consumator  datorită  valorii nutritive  ridicate  şi a  faptului  că se  digera  cu uşurinţă. Aceste  preparate  sun... [citește tot materialul]

20 pagini doc Cuprins Bibliografie
12 €

Razele ultraviolete numite și raze UV, sunt radiații electromagnetice cu o lungime de undă mai mică decât radiațiile luminii percepute de ochiul omenesc. Denumirea de „ultraviolet” provine de la culoarea violet din spectrul luminii albe, care are o lungime de undă învecinată, doar că c... [citește tot materialul]

31 pagini docx Cuprins Bibliografie