Atestate atestate.ro Atestate atestate.ro
    • Autentificare
    • Înregistrare
    • Încarcă document
  • Prima pagină
  • Atestate și proiecte
      • Administrație
      • Agricultură
      • Alte materii
      • Arhitectură
      • Arte
      • Asistență medicală
      • Automatică
      • Chimie industrială
      • Comerț
      • Construcții, instalații și lucrări publice
      • Contabilitate
      • Coregrafie
      • Ecologie
      • Economia intreprinderii
      • Economie
      • Educație fizică și sport
      • Electric
      • Electromecanică
      • Electronică automatizări
      • Electrotehnică aplicată
      • Estetica și igiena corpului omenesc
      • Fabricarea produselor din lemn
      • Gastronomie
      • Industrie alimentară
      • Informatică
      • Instrumente și tehnici de laborator
      • Limba engleză
      • Limba franceză
      • Limba germană
      • Limba italiană
      • Management
      • Managementul calității
      • Marketing
      • Materiale de construcții
      • Materii prime și materiale
      • Mecanică
      • Muzică
      • Organizator banqueting
      • Pedagogie
      • Producție media
      • Silvicultură
      • Studiul calității produselor și serviciilor
      • Teatru
      • Tehnici poligrafice
      • Tehnician Operator Tehnică de Calcul
      • Teologie
      • Textile pielărie
      • Turism

      PESTE

      1000

      de proiecte deja realizate

      ATESTATE ȘI PROIECTE
  • Atestate informatică
    • Atestate Html
    • Atestate Oracle
    • Atestate PHP & MySQL
    • Atestate C#
    • Atestate C++
    • Atestate JavaScript
    • Atestate PowerPoint
    • Atestate Word
    • Atestate Access
    • Atestate Visual FoxPro
  • Pe comandă
  • Contact

Tehnologia și tehnica servirii deserturilor

  • Atestate.ro
  • Atestate
  • Organizator banqueting
  • Tehnologia și tehnica servirii deserturilor
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea1
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea2
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea3
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea4
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea5
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea6
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea7
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea8
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea9
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea10
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea11
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea12
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea13
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea14
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea15
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea16
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea17
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea18
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea19
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea20
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea21
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea22
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea23
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea24
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea25
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea26
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea27
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea28
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea29
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea30
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea31
Zoom
Atestat Tehnologia și tehnica servirii deserturilor - imaginea32
Zoom

Tehnologia și tehnica servirii deserturilor

10 €
  • Cuprins
  • Extras
  • Bibliografie

Cuprins atestat

Argument (pagina 3)
Capitolul 1 : Caracterizarea deserturilor (pagina 4)
1.1.Produse de patiserie-cofetărie (pagina 4)
1.2. Dulciurile de bucătărie (pagina 9)
1.3. Fructe și conserve din fructe (pagina 14)
1.4. Înghețata (pagina 18)
Capitolul II : Tehnica servirii deserturilor (pagina 19)
2.1. Aranjarea salonului de servire (pagina 19)
2.2. Servirea deserturilor (pagina 22)
2.3. Servirea băuturilor (pagina 25)
2.4. Debarasarea meselor (pagina 27)
2.5. Debarasarea paharelor (pagina 28)
Capitolul III: Norme generale privind tehnica securitătii muncii (pagina 29)
Norme generale privind paza și stingerea incendiilor (pagina 30)
Capitolul IV: Concluzii şi propuneri (pagina 31)
Bibliografie (pagina 32)

Extras din atestat

            Privind grijile şi preocupările cotidiene ale omului,se număra şi preocuparea şi pregătirea unor produse pentru a asigura alimentarea organismului.Din istoria omenirii se reţin o mulţime de aspecte şi episoade,care se referă la această activitate,din care rezultă că modul şi formele de alimentaţie reprezintă o problemă centrală de viaţă.

           Pe lângă activitatea socio-economică foarte importantă şi alte activităţi,fie ele recreaţionale,omul totuşi mănâncă,se hrăneşte. Indiferent de starea fizică sau morală a oricărui om,alimenţatia nu a putut fi înlocuită sau evitată,ea stând la baza menţinerii şi prosperării societăţii.Desigur că obiceiurile alimentare diverse şi desprinderile alimentaţiei şi nutriţiei nu au fost aceleaşi de-a lungul istoriei,la toate popoarele,ci acestea se materializează într-o diversitate imposibil de a fi cunoscute, catalogate într-un studiu sau altă formă informaţională.

           În selecţia alimentelor,în preferinţele alimentare,intervin factori care ţin de experienţa individuală a celor care ne-au precedat.Reacţiile de hrană şi satisfacerea lor sunt asociate în parte,de constatările directe ale fiecărui individ în cursul vieţii,bineînţeles pe etape evolutive,precum şi de o oarecare influenţă a moştenirii genetice.Starea emoţională faţă de hrană este amplificată sau diminuată prin prezenţa sau absenţa stării de foame şi a existenţei mijloacelor materiale care să o desăvârşească.

           Problema produselor care au fost şi sunt consumate de fiecare individ, de-a lungul vieţii ,a modului cum acestea sunt realizate, procurate, prelucrate, prezentate şi în ultimă instanţă consumate,au constituit din cele mai vechi timpuri un apanaj al societăţii respective.

           În consum unanim, dar nejustificat, dietă înseamnă restricţie, renunţarea la felurile de mâncare cele mai apetisante şi în fapt mai mult sau mai puţin”foame”.Ca toate reputaţiile, faima rea a dietei este numai parţial meritată.Omul caută în mâncare o sursă de energie dar şi un moment de destindere sau chiar o plăcere.Nu se poate însă sacrifica principala atracţie a mesei,care sunt”deserturile”.Din totdeauna ele au încheiat masa atunci când de fapt foamea s-a potolit.

           Rolul deserturilor este aşa,dar mai puţin de a hrăni şi mai mult de a adăuga o notă de agrement.Marea majoritate a deserturilor sunt dulci,senzaţie percepută cu nuanţa de voluptate gustativă,chiar la finele mesei,când omul se simte sătul şi pragul sensibilităţii pupilelor linguale a crescut.

          Deserturile sunt nelipsite de la aniversări sau ocazii festive.De aceea mai ales deserturile nu pot fi excluse din viaţa oamenilor suferinzi,ele fiind ca o compensaţie pentru o gamă de alimente firesc mai restansă.

Bibliografie atestat

1) A. Mănilescu, E. Nicolau, D. Câmpioru, G. Panţu, M. Constantinescu, "Tehnologia produselor de patiserie-cofetărie", Ed. Didactică şi pedagogică, Bucureşti, 1996.

2) Dr. Dan Sdrobici, Alexandru Cioară, "Dulciuri dietetice", Ed. Ceres, colecţia Caleidoscop, Bucureşti, 1978.

3) D. Enache, "Bucătăria pentru toţi",Ed. Tehică, Bucureşti, 1990.

4) E. Dobrescu, C. Bălănescu, G. Norjan,"Tehnica servirii consumatorilor", Ed. Didactică şi pedagogică, Bucureşti, 1993.

5) Gabriela Pârjol, Elisabeta Paraschiv, Olga Onete, "Tehnologie culinară", Ed. Didactică şi pedagogică, Bucureşti, 1994.

6) Ioana Burlacu, "Preparate culinare", Ed. Metropol, Bucureşti, 1993.

7) Maria-Marta Pleşa, "Prăjituri cu fructe", Ed. Mondera, Bucureşti, 1993.

8) M. Nicolau, "Enciclopedia dulciurilor", Ed. Junior, Bucureşti, 1999.

9) Niculae I. Niculescu, Elena Niculescu, Ion Oţel, "Bucătăria creativă", Ed. Ceres, Bucureşti, 1989.

Download atestat

Primești atestatul în câteva minute,
cu sau fără cont

Descarcă acum

Informații

Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
da
Nota:
10/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fișier
Pagini (total):
32 pagini
Imagini extrase:
0 imagini
Nr cuvinte:
7721 cuvinte
Nr caractere:
46415 caractere
Mărime:
79,42 KB (arhivat)
Materie:
Atestate Organizator banqueting
Dată publicare
20.03.2022
Disponibilitate:
În stoc

Descarcă acest document

Alege cea mai comodă metodă pentru tine: direct sau ca membru.

Cumpără descărcări

Intri în contul tău de membru și cumperi un pachet de descărcări.

15€ - 40€ / pachet

între 2-10 documente
Vreau descărcări

Plată directă

Plătești imediat, fără cont și primești link-ul de descărcare pe email.

10€ / acest document

atestat #2262
Vreau direct

Sau poți încărca un document în schimbul a 2 descărcări gratuite

Încarcă document
Atestate atestate.ro

Preluarea de conţinut de pe site fără acordul prealabil în format scris din partea Atestate.ro este interzisă.

ATESTATE
Informaţii utile
  • Termeni și Condiții
  • Politica de confidențialitate
  • Politica de retur
  • Politica privind utilizarea cookies
  • ANPC / SOL
Atestate
  • Atestate Turism
  • Atestate Engleză
  • Atestate Economie
  • Atestate Comerț
  • Atestate Tehnician Operator Tehnică de Calcul
  • Atestate Protecția mediului
  • Atestate Sport
  • Atestate Mecanică
  • Atestate Marketing
  • Atestate Administrație
Informatică
  • Atestate Informatica
  • Atestate HTML
  • Atestate Oracle
  • Atestate PHP & MySQL
  • Atestate C++
  • Atestate C#
  • Atestate JavaScript
  • Atestate Foxpro
  • Atestate Word
  • Atestate Access
  • Atestate PowerPoint
Adăugate recent
  • Importanța parametrilor fundamentali ai selecției mijlocașului stânga în fotbal
  • Importanța pădurilor pentru atmosferă
  • HAYDN - Concertul pentru oboi în DO MAJOR
  • Ecosisteme naturale și antropice
  • Dezvoltarea forței la boxeri
  • Conținutul și rolul marketingului
  • Comportamentul consumatorului
  • Comercializarea serviciilor hoteliere în cadrul Hotelului Aro Palace Brașov
  • Coafură vintage inspirată din anii ’20
  • Coafura ”Vis de vară și machiajul adecvat”
© Copyright 2025 Atestate.ro | Toate drepturile rezervate.