Atestate atestate.ro Atestate atestate.ro
    • Autentificare
    • Înregistrare
    • Încarcă document
  • Prima pagină
  • Atestate și proiecte
      • Administrație
      • Agricultură
      • Alte materii
      • Arhitectură
      • Arte
      • Asistență medicală
      • Automatică
      • Chimie industrială
      • Comerț
      • Construcții, instalații și lucrări publice
      • Contabilitate
      • Coregrafie
      • Ecologie
      • Economia intreprinderii
      • Economie
      • Educație fizică și sport
      • Electric
      • Electromecanică
      • Electronică automatizări
      • Electrotehnică aplicată
      • Estetica și igiena corpului omenesc
      • Fabricarea produselor din lemn
      • Gastronomie
      • Industrie alimentară
      • Informatică
      • Instrumente și tehnici de laborator
      • Limba engleză
      • Limba franceză
      • Limba germană
      • Limba italiană
      • Management
      • Managementul calității
      • Marketing
      • Materiale de construcții
      • Materii prime și materiale
      • Mecanică
      • Muzică
      • Organizator banqueting
      • Pedagogie
      • Producție media
      • Silvicultură
      • Studiul calității produselor și serviciilor
      • Teatru
      • Tehnici poligrafice
      • Tehnician Operator Tehnică de Calcul
      • Teologie
      • Textile pielărie
      • Turism

      PESTE

      1000

      de proiecte deja realizate

      ATESTATE ȘI PROIECTE
  • Atestate informatică
    • Atestate Html
    • Atestate Oracle
    • Atestate PHP & MySQL
    • Atestate C#
    • Atestate C++
    • Atestate JavaScript
    • Atestate PowerPoint
    • Atestate Word
    • Atestate Access
    • Atestate Visual FoxPro
  • Pe comandă
  • Contact

Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor

  • Atestate.ro
  • Atestate
  • Organizator banqueting
  • Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea1
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea2
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea3
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea4
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea5
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea6
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea7
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea8
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea9
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea10
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea11
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea12
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea13
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea14
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea15
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea16
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea17
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea18
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea19
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea20
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea21
Zoom
Atestat Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor - imaginea22
Zoom

Sisteme privind tehnica servirii consumatorilor

10 €
  • Cuprins
  • Extras
  • Bibliografie

Cuprins atestat

Argument

Capitolul 1: Serviciul la bordul avioanelor

    1.1 ACTIVITATEA DE CATERING SI INSOTITORII DE BORD

    1.2 STABILIREA MENIURILOR

CAPITOLUL 2 Serviciul pe nave fluviale si maritime

    2.1 ECHIPAJUL SI UNELE REGLEMENTARI SPECIFICE

    2.2 ATRIBUTII SPECIFICE UNOR FUNCTII CU SARCINI DE SERVIRE A PASAGERILOR

CAPITOLUL 3 Vagoane vechi, vagoane noi...

CAPITOLUL 4 Cum organizezi un bufet suedez

    4.1 Idei si sugestii de organizare

    4.2 Retete pentru un bufet elegant 

Bibliografie

Extras din atestat

Servirea clientilor cu preparate culinare si bauturi constituie un element de evaloare a gradului de civilizatie a unei societati. Asigurarea unei baze tehnico-materiale, necesare pregatirii si servirii hranei in unitati specializate, permite realizarea unei productii culinare, diversificate, care sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale populatiei, aplicarea principiilor unei alimentatii cat mai rationale, stiintific determinate, respectarea normelor igienico-sanitare si ceea ce este mai edificator creaza timp liber membrilor societatii, pe care sa-l foloseasca in scopuri cultural-educative, social politice sau de odihna pentru obtinerea sau refacerea sanatatii.

Prin alimentatie publica se intelege activitatea economica care se ocupa cu producerea unei game variate de preparate culinare, ce se servesc consumatorilor, impreuna cu alte produse agroalimentare, consumul acestora facandu-se in unitati proprii, special amenajate. Aceste unitati ofera si multiple posibilitatii de destindere. Productia si servirea preperatelor se asigura de catre un personal cu pregatire profesionala specifica.

Prin servire clientilor se intelege ansamblul de metode, sisteme si mijloace folosite pentru, prezentarea si oferirea spre consum a preparatelor culinare si a bauturilor, intr-o unitate de publica alimentatie.

Volumul, structura si caracteristicile operatiilor de servire sunt diferite fiind influentate de natura si particularitatea preparatelor sau bauturilor servite, numarul si cererea consumatorilor, forma si tipul mobilierului din unitate, dimensiunile, timpului rezervat consumarii hranei, gradul de pregatire profesionala al personalului care le efectueaza.

Aplicarea corecta a regulilor de servire in efectuarea operatiilor de manipulare a obiectelor de servire, folosite de prezentare si servire a preparatelor culinare si a bauturilor intr-o unitate de alimentatie publica, creaza unele avantaje atat pentru consumatori cat si pentru personalul unitatii.
 

Bibliografie atestat

1. Banu, C., Preda, N.,  Produsele alimentare şi inocuitatea lor, 

 Editura Tehnică, Bucureşti, 1982

2. Banu, C., şi colectiv Aditivi şi ingrediente pentru industria alimentară,

Editura Tehnică, Bucureşti, 2000

3. Costin, G.M., Segal, R., Alimente pentru nutriţie specială, 

Editura Academica, Bucureşti, 2001

4. Dan, V., Microbiologia alimentelor, 

Editura Alma, Galaţi, 2001

5. Dobrescu, E. şi colectiv Tehnica servirii consumatorilor, 

E.D.P. R.A., Bucureşti, 

6. Florea, C., Îndrumar pentru unităţile de alimentaţie publică,

Editura Tehnică, Bucureşti, 1988

7. Florea, C., ş.a., Bucătăria internaţională, 

Editura Ceres, Bucureşti, 1998

8. Gal, A.M., Teodorescu, G.F., Dicţionar gastronomic, 

Editura Petcom, Sibiu, 2000

9. Lungu, C., Nutriţie umană şi toxicologia produselor alimentare,

Editura EvriKa, Brăila, 1999

10. Mihăilescu, A., şi colectiv Tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie, 

E.D.P., Bucureşti,  2003

11. Mincu, I., Segal, B., Orientări actuale în nutriţie, 

Editura Medicală, Bucureşti, 1989

12. Negrea, I., Bucşa F., Bucătăria românească, 

Editura Nera, Bucureşti, 1997

Download atestat

Primești atestatul în câteva minute,
cu sau fără cont

Descarcă acum

Informații

Tipuri fișiere:
docx
Nota:
10/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fișier
Pagini (total):
22 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
4548 cuvinte
Nr caractere:
31966 caractere
Mărime:
1,66 MB (arhivat)
Materie:
Atestate Organizator banqueting
Dată publicare
03.04.2022
Disponibilitate:
În stoc

Descarcă acest document

Alege cea mai comodă metodă pentru tine: direct sau ca membru.

Cumpără descărcări

Intri în contul tău de membru și cumperi un pachet de descărcări.

15€ - 40€ / pachet

între 2-10 documente
Vreau descărcări

Plată directă

Plătești imediat, fără cont și primești link-ul de descărcare pe email.

10€ / acest document

atestat #2306
Vreau direct

Sau poți încărca un document în schimbul a 2 descărcări gratuite

Încarcă document
Atestate atestate.ro

Preluarea de conţinut de pe site fără acordul prealabil în format scris din partea Atestate.ro este interzisă.

ATESTATE
Informaţii utile
  • Termeni și Condiții
  • Politica de confidențialitate
  • Politica de retur
  • Politica privind utilizarea cookies
  • ANPC / SOL
Atestate
  • Atestate Turism
  • Atestate Engleză
  • Atestate Economie
  • Atestate Comerț
  • Atestate Tehnician Operator Tehnică de Calcul
  • Atestate Protecția mediului
  • Atestate Sport
  • Atestate Mecanică
  • Atestate Marketing
  • Atestate Administrație
Informatică
  • Atestate Informatica
  • Atestate HTML
  • Atestate Oracle
  • Atestate PHP & MySQL
  • Atestate C++
  • Atestate C#
  • Atestate JavaScript
  • Atestate Foxpro
  • Atestate Word
  • Atestate Access
  • Atestate PowerPoint
Adăugate recent
  • Importanța parametrilor fundamentali ai selecției mijlocașului stânga în fotbal
  • Importanța pădurilor pentru atmosferă
  • HAYDN - Concertul pentru oboi în DO MAJOR
  • Ecosisteme naturale și antropice
  • Dezvoltarea forței la boxeri
  • Conținutul și rolul marketingului
  • Comportamentul consumatorului
  • Comercializarea serviciilor hoteliere în cadrul Hotelului Aro Palace Brașov
  • Coafură vintage inspirată din anii ’20
  • Coafura ”Vis de vară și machiajul adecvat”
© Copyright 2025 Atestate.ro | Toate drepturile rezervate.